Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Περιποίηση από τη κορυφή μέχρι τα νύχια!

Κούρεμα

Δημιουργικές γραμμές με χαρακτήρα, προσωπικότητα και στυλ, προσαρμόζουν τις νέες τάσεις της μόδας στη δική σας εμφάνιση.

περισσότερα
 

Χτένισμα

Εντυπωσιάστε με υπέροχα χτενίσματα για την σύγχρονη δημιουργική, δυναμική γυναίκα σε κοντά ή μακριά μαλλιά τονίζοντας τη θηλυκότητα και τον ρομαντικό σας χαρακτήρα.

περισσότερα
 

Χρώμα

Μαλλιά ξανθά, σαντρέ, από το κόκκινο της φωτιάς έως και το απόλυτο μαύρο. Η πολυετή μας πείρα και η τεχνογνωσία μας καθιστούν ικανούς να τα εφαρμόσουμε σε εσάς με απόλυτη επιτυχία.

περισσότερα
 

Περιποίηση άκρων

Νιώστε την αίσθηση της ευεξίας και την βαθιά χαλάρωση μετά από μια ολοκληρωμένη περιποίηση χεριών και ποδιών. Επιλέξτε χρώματα και τεχνικές που σας ταιριάζουν.

περισσότερα
 

Αποτρίχωση

Ένα σώμα χωρίς τριχοφυΐα αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, νεότητας. Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και αποκτήστε ένα απαλό και βελούδινο δέρμα.

περισσότερα
 

Αισθητική προσώπου / Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ δεν είναι απλά μια τεχνική... Είναι η τέχνη, που μπορεί να αναδείξει τα ομορφότερα χαρακτηριστικά σας! Εμπιστευτείτε τα έμπειρα χέρια των ειδικών και κλέψτε τις εντυπώσεις!

περισσότερα
 

Νυφικό χτένισμα

Για πολλές γυναίκες είναι ίσως και η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Νιώστε μοναδική και πιο λαμπερή από ποτέ στα έμπειρα χέρια μας. Το θεωρούμε προσωπική μας υπόθεση.

περισσότερα
 

Επικοινωνία

Στείλτε το μήνυμα σας!

Contact Form Loader

Υπηρεσίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Τηλ. 210 6040700 & 210 6645158

Αναστάση Λαϊνάς
Κιν. 6937 280 597
anastasislainas@gmail.com

Αλεξάνδρα Λαϊνά
Κιν. 6937 280 598
lainaalexandra@gmail.com

Copyright © 2014. Anastasis Creations. All rights reserved. | Powered By AdCreate